top of page

Even voorstellen

Koken zit in mijn DNA. Al van jongs af aan stond ik graag in de keuken, en die passie mocht ik verder leren aan Hotelschool Ter Groene Poorte in Brugge.

Tijdens mijn tienerjaren bracht ik zowat al mijn vakanties door bij een cateringbedrijf, de ideale speeltuin om het vak écht te leren kennen.

Na mijn studies ging ik aan de slag bij Feestzalen De Lozen Boer en later bij De Renard in Beervelde, waar ik mijn kennis nog verder kon aanscherpen.

​

Na enkele jaren besloot ik om het avontuur zelf aan te gaan. Zo ontstond mijn eigen cateringzaak. Ondertussen sta ik al vijftien jaar, samen met een fantastisch team, elke dag klaar om kwaliteit en beleving te brengen. Ik werk enkel met dagverse producten en steek daar graag mijn hart en ziel in om heerlijke, smaakvolle gerechten te maken.
 

Sinds 1 september 2019 kook ik vanuit mijn moderne keukencomplex in Zelzate, mijn creatieve uitvalsbasis.

 

Of u nu een intiem feestje plant of een groot evenement:

ik zorg graag mee voor de juiste sfeer, smaak en beleving, op de locatie die u kiest.

IMG_9118.JPG
Qook_logokleur-transp_edited.png

Jo Claeys

GSM 0497 13 33 19

bottom of page